Chonburi Diaries 17

8:00 – Vstavam jeste pred budikem. Ten natekly maly pysk natekl jeste trochu. No to se dalo cekat, kdyz je v nem tolik stehu ted. Hlavne ze uz bude drzet. Stipe to, ale prasky si neberu. Jsem radsi, kdyz o tom vim.

8:35 – Snidane. Nekolik vajicek se zeleninou. Pak ananas s melounem. Spojujeme stoly, at jsme pohromade. Je tu na me trochu moc konverzaci najednou.

Beru si Idarac, at me dilatace tak neboli. Potom jdu donest te treti holce ze vcerejsich revizi kuchynske uterky, kterych jsem si nakoupila trochu moc a ji zase dochazeji.

10:25 – Prohlidka. A dostavam certifikat pro zmenu uredniho pohlavi, papir do prace, papir s zadosti, at me po letisti vozi na vozicku, az poletim domu, a nejaky dokumenty z nemocnice. A na kopii certifikatu, kterou mam na jmeno Tereza, zase zkomolili me prijmeni. Tu zkomoleninu vidam vsude uz od priletu – v hotelu, na klinice… Vcera jsem ho na klinice pri prohlidce snad poprve videla napsane spravne. Zitra mi prinese opraveny. A hlavne ze ten na moje uredni jmeno je spravne.

Dinosaur-approved certificate
Dinosaur-approved certificate
11:05 – Dilatace. Animovany film se vcera osvedcil, tak si poustim Howl’s Moving Castle. Po 24 hodinach jde o trochu pomaleji, ale jinak OK. Chonburi – dilator – prisity pysk stale drzi.

Snim ovoce, co jsem si nabrala pri snidani a sezobnu obedovy prasek proti otokum.

14:00 – Dopisuju blog za posledni 2 dny. Nechtelo se mi od toho roztrzeni psat, dokud to nebude zase v poradku.

Konecne jsem se dokopala k tomu, nahrat vsude fotky, kde mely byt. Zjistuju, ze Julie mela pravdu. Z pobytu v nemocnici si toho moc nevybavuju. Jeste ze mam vsechny ty zapisky a fotky…

21:15 – Uffff, hotovo. To mi to vazne trvalo tak dlouho??

Honem nam veceri. Cinska v druhem patre moc otevrene nevypada, takze dolu na lososa.

Cinska restaurace ve druhem patre
Cinska restaurace ve druhem patre

Potkavam tam jeste par holek. S jednou – zitra nastupuje do nemocnice – se pak zakecavam. Zjistujeme, ze taky delala osvetlovacku. Akorat kdyz mi byly tak 2 roky. 🙂 Slibuju ji na zitra par metru gafy, at si to muze v nemocnici zaridit tak hezky, jak ja. 🙂

0:40 – Druha dilatace. Kratce po zacatku mi dojde internet na SIMce. Takze na klikam na iPadu a snazim se na zpomalenem internetu dokoupit dalsich 12 GB. Mezitim sleduju film. Ubehne mi tak vetsina dilatace a na poslednich par minut stiham jeste skype Julii.

2:10 – Hotovo, osprchovano, zapeleseno. Jeste trocha klikani na internetech, dalsi skype.

2:55 – Zase jdu spat pozdeji, nez jsem chtela. Ja tu ten osmihodinovy spanek snad ani jednou nezvladnu. Dole to nejak stipe, tak si beru Idarac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *