Chonburi Diaries 23

pondeli, 21. 3. 2016

7:30 – Budik, snidane, zakecam se.

10:30 – Prichazi Jib, ze me prohlidne. Omlouvam se a jedeme nahoru. Nechala jsem pustenou hudbu a tak pry myslela, ze jsem v pokoji a trikrat na me klepala. Ten natekly pysk vypada vetsi. Mozna se to jen zda, jak ten zbytek splaskava. Nekroza uz tam pry neni, ale pry to cele bude splaskavat jeste pul roku. :/ A ty velke pysky asi opravdu splaskavaji. Pry mam ted hloubku jen asi 17,5 cm. (Realne bude stejna, jen se posouva ten referencni bod.)

14:30 – Sakra! Nejak jsem se zabrala do blogovani a pritom mam uz hodinu byt na klinice.

14:45 – Dobelhala jsem se na kliniku. Prohlidky nastesti jeste probihaji.

15:05 – Jsem na rade. Lehnu si, sestra me ocisti a cekam na doktora. A dostavam pozvanku na stredecni vylet na Beach House.

15:35 – Konecne prichazi z vedlejsi ordinace Dr. Suporn. Jak jsem prisla pozde, tak uz mel vedle asi neco delsiho. Vsechno vypada v poradku. Na vnitrni strane toho otekleho pysku jsou dve mensi poraneni, ktera se pry zahoji sama. A ta nekroza tam pry porad je a bude se hojit jeste mesic nebo mesic a pul. 🙁 Snad to uz trochu splaskne aspon.

Dostavam dalsi Silvex a leky proti otoku. Antibiotika pry dalsi nepotrebuju – jen mam dobrat, co mi zbyva.

18:00 – Sakra, jeste jsem nedilatovala a v 7 jdeme na veceri do te poulicni restaurace, jak jsem byla minulou nedeli.

19:15 – Dobiham dolu (cti dobelhavam se). Holky jeste popijeji v hotelove restauraci a cekaji na opozdilce. A nejsem posledni – po chvili dorazi dalsi, co zrovna dodilatovala.

Jsem ze skupiny nejpomalejsi i kdyz se snazim jit aspon trochu rychle. Holky jsou hodne a cekaji. V restauraci spojime par stolu. Dneska zkusim nejakou rybu. Sea bass (morsky okoun), to vypada dobre. Po chvili donesou takovy plechovy talir ve tvaru ryby, pod kterym hori ohen. A na nem celou rybu.

To jsem si zase neco vybrala...
To jsem si zase neco vybrala…

Opatrne si beru kousky masa na talir a zajidam ryzi. Docela dobre. Ty jo, jako by nestacila ta hlava a ploutve. Ona ma i vnitrnosti.

A ted si jeste predstavte, ze se to cele hybe, jak ta voda bubla...
A ted si jeste predstavte, ze se to cele hybe, jak ta voda bubla…

Obrala jsem maso z horni strany a pokousim se rybu otocit. Moc to nejde. A navic mi dosla ryze. A navic ostatni holky uz dojedly. Takze nechavam zbytek ryby byt a zaplatim 320 bahtu (220 korun).

V hotelu si jeste povidame u zmrzky a ukazujeme na Google Earth, kde bydlime. Musim nekdy navstivit Sydney. 🙂

22:20 – Pred dilataci nachazim neco, co vypada jako mensi separace. Ach jo, zrovna dneska po velke prohlidce. No odted budu chodit porad opatrne a nebudu kvuli nikomu zrychlovat.

kolem 0:45 – Behem cekani na skype s Julii usinam.

3:15 – Probudim se. Kratce si zavolame s Julii. Je to super ji zase videt.

3:40 – Zhasinam a jdu spat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *