Chonburi Diaries 15

nedele, 13. 3. 2016

8:30 – Budik. Tentokrat uz pocitam s tim, ze vyprava kamkoli mi zabere tak 30 minut priprav.

9:05 – Snidane. Jo, nejdriv musim dojet zpatky do 7. patra pro zapomenuty polstarek.

9:35 – V pokoji, cekam na prohlidku. A nastavuju lepsi VPN.

10:20 – Prohlidka. Mam nejakou separaci a trochu nekrozy uvnitr maleho pysku. 🙁 To vysvetluje, proc je porad tak natekly. Zitra se na to podiva Suporn a rozhodne, jestli to necha srust samo, nebo to zasije, at je to rychlejsi. Nemam se tim znepokojovat, je to pry caste.

To abych si dneska jeste zasla na manikuru, protoze zitra uz moc pohybliva nebudu… 🙁

Pocasi, jak ma byt
Pocasi, jak ma byt

13:25 – Dodilatovano. S novou VPN jsem se odvazila ulovit nove Simpsony, takze to moc pekne uteklo. Jen jsem se nesmela moc smat. Skoda jen ze nevychazeji 2x denne. :/

18:20 – Cely den jsem se valela na pokoji, tak se vyrazim trochu socializovat. Na terase ve 3. patre nikdo neni. Dole v restauraci taky ne. Tak se vydavam ven. Zkusim tu manikuru, snad bude otevreno.

Neni. Teda maji do 20, ale je tam plno. Cestou zpatky se zastavim v poulicni restauraci s cervenymi a modrymi zidlemi. Kazdy vecer vytahnou na ulici stoly a zidle a vari. A maji az do 2. To se bude hodit, az zase zmeskam veceri v hotelove restauraci.

Moje prvni jidlo mimo hotel a nemocnici. Dlouho listuju obsahlym jidelnim listkem (maji verzi s anglickym prekladem), az nakonec vybiram kyselopalivou rybi polivku. Pali tak akorat. A davaji k ni ryzi. I s perlivou vodou kolem 80 korun.

image

Zkousim manikuru bliz hotelu. Je otevreno, tak to vezmu rovnou i s pedikurou, kdyz uz jsem tady.

20:25 – Hotovo, 170 korun. A mam za sebou dalsi poprve. 🙂

Nejake holky veceri. Dam si neco k piti a popovidam. Jedna rika, ze tam, kde jsem byla na manikure, pry dostala infekci (asi spatne umyte nastroje). Ale delali ji gel, ja jsem chtela jen zastrihnout. Pro jistotu si pak na pokoji poradne umyju ruce mydlem.

21:30 – Pripravuju se na dilataci a zjistuju, ze mam separaci jednoho maleho pysku a ne malou. Asi centimetrovou. Blby no. Tohle gafou nespravim. 🙁

Totiz jak jsem se vracela z manikury, v dobre nalade, naprosto automaticky a bezmyslenkovite jsem si poskocila. Okamzite mi doslo, ze jsem to fakt nemela delat a abych zmirnila dopad na zem, udelala jsem skoro podrep. A tim jsem si to asi roztrhla. 🙁 Postupne jsem z toho vic a vic vystresovana. Julie rika, ze je to docela velke. A pred zitrejsi revizi me cekaji jeste tri dilatace. Bojim se, ze si to jeste zhorsim.

22:10 – S Julii usoudime, ze bude nejlepsi zavolat nekomu z kliniky a zeptat se, co delat a jak dilatovat. Volam Aey. Neni zrovna nadsena, ze volam. Separation is not an emergency. Pta se, jestli krvacim (ne). Pry se zitra podiva. Dilatovat mam normalne, nejdulezitejsi je udrzet hloubku. Separace se spravi.

Trosku si pobrecim a uklidnim. Pak dilatuju zatimco skypuju s mamkou. Po dilataci to vypada o neco hur, ale mozna je to tim, jak jsem cela roztazenejsi.

Volam jeste prarodicum. Slibila jsem jim to, kdyz se snazili dovolat, zatimco jsem byla na manikure. A Julii samozrejme. 🙂

0:15 – Spat. Za 24 hodin uz budu opravena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *